Du er her: Home Shop Privatlivspolitik

Til swimmingpool
Til spa
Måleudstyr
Renholdelsesudstyr
Plejemidler

Indkøbskurv

0,00 DKK

Alle priser er inklusiv moms
Forsendelsesgebyret er inkl. farlig godsgebyr og udkørsel til privatkunde.

 

Persondatapolitik & Cookies

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer, ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle data behandles iht. Persondataloven.


Opbevaring

Personoplysningerne registreres hos Kemi2012 og opbevares i 5 √•r, regnet fra udgangen af det p√•g√¶ldende regnskabs√•r hvor handlen er gennemf√łrt, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysningerne gemmes iht. Bogf√łringslovens ¬ß 10.

Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt p√• computer med begr√¶nset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres l√łbende for altid at kunne h√•ndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverf√łrsler via internettet. Der kan v√¶re risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, n√•r data sendes og opbevares elektronisk - hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger p√• eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at √¶ndringer i vores h√•ndtering af persondata-oplysninger kan blive n√łdvendige, hvorfor vi forbeholder os retten til at opdatere/√¶ndre n√¶rv√¶rende retningslinjer for h√•ndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt, rettes datoen for ‚ÄĚsidst opdateret‚ÄĚ nederst p√• siden. Ved omfattende √¶ndringer gives synlig besked herom p√• websitet.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret

 
Hvem har adgang

Kemi20122s medlemmer har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige p√• www.kemi2012.dk er kemi20122¬īs medlemmer.

 
Tredjemand        

Oplysninger afgivet til kemi2012 videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området.

Vi registrerer ingen personf√łlsomme oplysninger.

 
Anmeldersite     

Vær opmærksom på flg.:

Såfremt websitet betjener sig af et anmeldersite, betragtes dette som videregivelse af oplysninger til tredjemand. Dette SKAL oplyses her og angivelse af HVEM oplysningerne VIDEREGIVES TIL.

 
Indsigelse & indsigt

Som registreret hos Kemi2012 har du altid ret til at g√łre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om/p√• dig. S√•fremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kr√¶ve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Disse rettigheder har du iflg. Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til en af Kemi2012¬īs medlemmer.

 
Klage         

Hvis du vil klage over dit k√łb, skal du rette henvendelse til http://www.kemi2012.dk/dk/kontakt_os/.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr. Dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens $58, stk.1.

 
Tvist       

Enhver tvist mellem forretningen og kunden afg√łres under dansk lovgivning.

 
ODR       

Pr. 15. februar 2016 f√•r europ√¶iske virksomheder og forbrugere en ny digital platform ODR. ODR skal g√łre forbrugerklager over vare- og serviceydelser inden for EU lettere at h√•ndtere.

ODR st√• for Online Dispute Resolution (online-klagel√łsning).

For forbrugerne betyder dette, at de kan klage direkte til den europæiske virksomhed hvor der er handlet.

Formålet med ODR platformen er at binde en masse klageinstanser sammen. Forbruger og virksomhed kan være i direkte kontakt med hinanden.

Eksempelvis kan en dansk forbruger skrive sin klage på dansk direkte til f.eks. en italiensk virksomhed der er handlet med. Klagen maskinoversættes af EU’s egen oversættelsessoftware til italiensk og virksomheden modtager således klagen på deres modersmål.

 
EU’s Online Dispute Resolution:

Er der noget galt med din ordre, eller lever den ikke op til dine forventninger, kontakt os da venligst, s√• vi sammen finder en tilfredsstillende l√łsning.

I henhold til loven skal vi henvise til flg. link - hvis ikke du √łnsker at tale med os f√łrst;

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 
Cookies

En cookie er en lille data-fil, der placeres p√• din egen computers harddisk for at kunne genkende den. Det er ikke et program og kan ikke l√¶se eller √łdel√¶gge data p√• din computer.

Det er kun det website, der har placeret cookie p√• din harddisk der kan l√¶se cookiens indhold igen. Cookies kan ikke indeholde vira eller lignende der kan at g√łre skade p√• din computer.

Læs evt. mere om Cookies på www.cookiecentral.com

På (URL på website) anvendes cookies udelukkende til det formål at optimere funktionaliteten på websitet, således din oplevelse som kunde kan blive forbedret. En teknisk funktionalitet, der kan huske dine indstillinger.

Cookies kan slettes/blokeres http://minecookies.org/cookiehandtering

Alle priser er i danske kroner og inklusiv moms.
Der kan betales med Dankort.